Färgat håret...

       

"Det blev inte precis som hon tänkt sig. Färgprovet hade varit en liten aning rödaktigt. Hennes ljusa hår blev mycket rödare än så. Men rätt okej ändå. Eller kanske till och med bättre. Ja, ju mer håret torkar i den varma luftströmmen, desto mer övertygad blir hon. Helt klart bättre.
   Jessica stänger av fönen och ler lättat mot sig själv i spegeln. Vilken tur att hon vågade!"

Så börjar boken "Som jag vill vara" Som är skriven av Katarina Von Bredow. Helt underbar bok som måste läsas!
Men jag skrev citatet eftersom det är precis som första gången jag färgade håret, typ. Haha!
Nu har jag just färgat håret, men jag ser inte så stor skillnad. Lite mörkare blev det och det har en liten röd ton :
Glömde ta en före bild, så då orkar jag inte ta en efter bild...

...If i only could read your mind...

Tom

Hej, jag vet att jag har vart väldigt innaktiv i den här veckan, men känner mig helt tom, tom på ord. Kan inte sätta ord på mina känslor. Kan inte fota eller teckna dem. Tom är det enda ordet som kan beskriva någolunda hur jag känner mig. Kan man bli så överfylld av ord så man inte har några kvar?
Insperation

OMG! En av teckningarna som är med i Kandees teckningstävling är helt jävla underbar! Jag tycke att den är helt fantastisk och borde vinna! Så rösta på nummer 7!!


www.lindaaaa.blogg.se

Dagen då jag kan rita så, då är jag i himmlen :)


Just nu...Att sluta hoppas är att ge upp.
Du behöver dina drömmar.
Ge dem en chans.
En dag så står du där,
med livet i din hand.

Hejsan tjena

Är as förkyld men jag ska tävla ändå :/ ska snart åka til Piteå och vänta i massor med timmar. Min lillasyster börjar tävla klockan 11 och jag börjar inte förän 17 :/ aja, man kan säkert hitta på någonting :)

                                                    Who is this?


New moon iDag!I can't believe it! Nyss så sa jag ju till min kompis att "det är bara 100 dagar kvar!" Och nu...
Kan inte äns tänka tanken utan att börja flina som en tok och skaka. Haha! Ikväll kommer det vi väntat på!

NEW MOON!

Den dränkte henne- Del 1Gabriellas steg ekade i den tomma korridoren. Allt var så tyst att det verkade som om hela skolan hade somnat.

  Piano lektionen hade dragit ut på tiden så hon var sen till engelskan. Oturligt nog låg hennes skåp på andra sidan skolan än salen de skulle hålla till i. Hon skyndade på stegen. Plötsligt slog det henne att e hade en läxa tills idag. Hon grubblade på vilka ord det kunde ha varit, eller var det en text? Hon tittade ner i golvet med rynkad panna. Kanske vad den till veckan där på? Hon försökte komma på en bra ursäkt till att inte gjort läxan, men kom inte på någon som möjligen skulle funka. Hon rundade ett hörn och plötsligt låg alla noter utspridda över golvet som hon nyss höll i handen. Hon tittade förvirrat upp och mötte ett par stora blå ögon.

 

Den kom smygande bakifrån, kastade sig över henne, dränkte henne. Värme spred sig i hennes kropp samtidigt som hennes hjärta verkade vara på väg att hoppa ur bröstet på henne. Helt oförberedd för känslan som nu fyllde henne började hon rodna och fick ur sig ett pipigt

   ”ursäkta.”, och började samla ihop papperen som låg på golvet. Hon tittade upp lite försiktigt under luggen och såg att någon annan hjälpte henne att samla ihop de utspridda papperen. Ett par vita sneekers var visserligen det enda hon såg, men den hon krockat med hade stannat och hjälpt henne, Han med de blå, varma ögonen. När hon fått ihop alla papperen så reste hon sig upp och möttes av en annan bunt med papper.

   ”De här var visst dina.” Sa ett underbart leende ansikte. Gabriella rodnade ännu mer och tittade ner i golvet. ”Vi går i samma spanska grupp, va?” frågade den mörka rösten. Gabriella lät sig titta upp på honom igen.

   ”Jag tror det.” Svarade hon och log. Allt kände så fånigt.

   ”David Pederström, förresten.” sa killen och sträckte fram handen. Gabriella nickade och tog den.

   ”Gabriella Norén.” Sa hon. Och följde en notrad på ett av papperen.

  

Engelskan hade hon helt glömt…


Angelelelelee... Rubrik fattig...


Okej, senare i kväll kommer en novell :)

HÅLL UTKIK! ♥

AngelsMixtrade lite med två bilder i Paint.net Haha, har inget PH, så jag, men jag blev nöjd i alla fall :) Hade tänkt mig en stor ängel men orkade inte tänka på hur man kunde göra det så jag gjorde två små istället...

Tha daknes...All snö försvan, smälte bort :(

Rubrik fattig...Nu ska jag gå och sträck läsa ur "När jag hör din röst" Jag har läst den en gång förut, men eftersom jag ska se filmen på fredag så vill jag läsa den igen. Jag sparade allt till de sista dagarna, så nu blir det sträck läsning.

Sen så vill jag se "2012" på bio också, men då blir det knappt med pengar till godis... Vi får se, hoppar att det räcker! Någon som hakar på och ser den? Det käns som om det är en film man måste se på bio.

GOD NATT!

You can never know...


Just nu...Kom på en idé till en novell. Den här kommer nog att bli ganska lång och jag ä inte säker på att den kommer upp på bloggen men...

Jag vill bara påminna er om att KOMMENTERA. Haha, jag kan ju inte tvinga er ;) Men jag tycker att det är jätte kul att svara på kommentarer, men jag får inte många :( Har ca 30 unika besökare per dag men får bara typ 1 kommentar...

Ha det fiint alla hablar pratare ♥

(nu vart den en konstig mening igen x)


An angel can't live on the top of a mounten...

 

A little angel who came from heven had a mission.
To fly over the higest mounten for no reason.
But she failed, and died on her way.
She froze to death on the top of the mounten.
Who send her to this certain death? 

Maybe to see if it was right...
...if an angel can live on the top of a mounten?

Linnea stenberg 2009


Juwlieh admit...♥  Jag ÄÄÄÄLSKAR twilight böckerna, men filmen tycker jag är överskattad

♥  I'm in love... :o

♥  Jag ska vara med i kandees tecknartävling, hejja på mig??

♥  Jag skulle vilja lära mig att surfa...

♥  Jag tänker alldeles för mycket :o

♥  Jag ser ut att vara ett år yngre än resten av klassen, men jag är nästan äldst :o

Kom inte på något annat att skriva xD haha, inte så mkt rolig fakta...


Dit vinden blåser- Del 2Rummet Melissa stod i var främmande. De bleka väggarna verkade pressa ihop henne, även fast de stod stilla. Vita väggar, vitt golv och vitt tak var det som omslöt henne. Endast en vas med två rosor i bröt den fasansfulla tomheten. Plötsligt började ett par tavlor sakta komma fram ur väggarna. Men de var suddiga. Omöjliga att se helheten på. Rummet påminde henne om någonting. Hon kunde inte komma på vad. Tystnade var tung och hon förstod inte vad hon hade där att göra. Var det någon mening med det?


Plötsligt ryckte hon till, sådär som man gör när man drömt att man faller. Hon hade visserligen inte drömt att hon fallit, men hon kom på vad rummet påminde henne om. Rummet var hennes minne, rosorna skulle föreställa Elsa och Petter. Tavlorna däremot skulle föreställa alla minnen som bleknat bort. Var de på väg tillbaka? Hon kände hur det tog emot att tänka. Sakta vred hon på huvudet mot väckarklockan och såg att det inte var än på länge hon behövde stiga upp. Hon slöt ögonen och försökta att glida tillbaka till drömmen. Visserligen somnade hon, men drömde gjorde hon inte.


När det pipande ljudet av väckarklockan var menat att väcka henne så satt Melissa redan vid frukostbordet och tuggade i sig en fralla med skinka på. Drömmen hade fått henne att vakna tidigare än vanligt. Hon kunde inte få den ur sitt huvud. Hennes far hade redan åkt iväg till ett möte och lägenheten kändes ovaligt tyst. Hon fick nästan för sig att slå på Conrads dator så att det surrande ljudet åter skulle sprida sig i lägenheten. När den sista biten av mackan var svald så hasade hon sig in i badrummet och målade ögonfransarna med maskara och ett tunt streck med eyeliner runt ögat. Hon slängde den skrynkliga klänningen från gårdagen i tvättmaskinen och letade fram ett par svarta tights och en over size t-shirt från garderoben. Den stora hanväskan stod i hallen fylld med mappar och läxa. På grund av krocken så viste hon ingenting. I början hade hon haft svårt att prata. Hon studerade på samma skola som hon hade gjort även ifall hon inte hade varit med om krocken. Fast hon hade special lärare och hade endast bild, hemkunskap och musik tillsammans med resten av klassen. Hon skyndade iväg mot kiosken där hon skulle möta Elsa.


Väl framme stod den blonda tjejen med en centimeters utväxt och med svarta högklackade skor, tröja som precis räckte över rumpan, svarta tights och en skinnjacka, väntande på Melissa.


”Hej.” utbrast Elsa och kramade om Melissa. Hon log. Elsa var som två pusselbitar, de var som klippt och skurna för varandra. Melissas pussel. Det innehöll endast tre pusselbitar. Melissa, Elsa och Petter.


De började gå mot skolan. En grupp med killar på moppe körde förbi och busvisslade i farten. Elsa skrek åt dem och räckte finger. De hade varann, de var en vägg att luta sig emot.Vet att avslutningen blev tråkig, men är trött. Det blir mer spännande i nästa del, det lovar jag :)

Just nu..

...Skriver en novell...


Fredagen den trettonde!

Ja då var det fredag den trettonde igen... Hade planerat at fara på en spökstig som fritidsgårdarna ordnade, men hann inte anmla mig innan det var fullt. Så då bestämmde sig jag Sanna och Alice att se på "Fredag den trettonde" Men så kom vi på att vi måste upp tidigt imorgon... Så det blev inget av det heller. Så nu får jag sitta hemma och tråka igen...

Fast jag tror att jag ska rita bilden till kandee tävlingen :)

Skojj skojj. NOT! eller ja, men det hade vart roligare att hitta på någonting med nån :)


Tävling på Kandeedrawings.blogg.se

Nu har Kandee startat en teckningstävling! Jag tror att jag ska vara med. Det blir kul :)

Temat är Världen idag och man får rita vad man vill och med vad man vill, utom med datorn. Lycka till!!

Direktlänk till tävlingen

 

GOD NATT! :)


Läxa läxa läxa läxa läxa...

Efter fyra timmars skrivande och pluggande så var jag äntligen klar med läxan. Klockan var då nio. Jag gick och fikad och somnade sedan direkt...

ja det var min måndagskväll. Eller riktigt direkt somnade jag inte, jag läste ju ett kapitel ur "När jag hör din röst" Också :)

Nu är jag väääääldigt trött och i eftermiddag så måste jag plugga ännu mer ^^'

Biologiläxan var det.

Varför skriver jag aldrig om något roligt längre? Ingen vill ju veta vad jag har för läxor...

Så nu ska jag skärpa mig under dagen!!!!!

Heeeeej dååååååååå

Mornings

Nu ska jag ge mig ut och cykla på frusen slask... ni förstår hur roligt det är??

men, men... Idag efter skolan så blr det en massa läxa, Har en massa läxor just nu eftersom vi snart ska få betygen :o Det blir jobbigt...

Kommer absolut inte få de betyg som jag vill ha. Jag måste börja plugga mycket mer, så bloggen kommer att hamna lie efter.

Ingen rolig info idag :'(

Hej hej!

Då blev det mörkt igen...gOD nATT!

När jag var liten...

Jag har scanat in bilder i datorn från när jag var liten, jag ska ha dem till ett skolarbete :) Haha!


Crazy kid! ME! xD


Glassssssssssssssssssss i stora lasssssssssssssssssss!!!!

Hur har helgen varit??

Good night
Försöker att vända tillbaka dygnet från lovet, så jag går och puffar till kudden nu :)


Veckans blogg är...

Vinnaren av veckans blogg som överlägset van var...

Linnea Wikström! GRATTIS!

Du vinner länkning hela veckan, haha xD GRATTIS GRATTIS!!Stoort grattis även till andraplatsen, Sandra Hall

Vaking up in the morning...

Det här möttes jag av när jag vaknade i mrse! Helt fantastiskt vackert!
Jag gllar att titta på snö, men när man ska til skolan och det är flera decimeter snö på vägen så är det inte kul...
I himmlen med de blå älvorna

Tjenare!!! Haha!

Nu har jag haft brandövling på skolan. De lyckades sätta in den på vårt hål!!! Så nu har jag bara en kort rast.
Anton och Emma löser en as lång rebus. Snart så kommer alla i klassen hit verkar de tom.

Haha, vääälding intressant fakta...

 Jag hittade en novell på min skolanvändare som jag skrev i sexan. Har inte läst igenom den och jag vet inte om den är bra. Vad tkr ni? :)

I himlen med de blå älvorna.

 

När jag var åtta år drömde jag om att hitta en värld, som bara var vacker. Fullt med vita rosor och små älvor som flög omkring. Men när jag fyllde tio gav jag upp.

Kanske var det meningen att jag skulle sluta leta efter den, och bara låta den komma till mig. En varm sommar dag i juni, då jag var tretton år så gick jag en sväng vid dammen. Solen sken och det var nästan helt vindstilla. Jag satte mig på en av bänkarna. Jag tyckte om att gå hit, det var nästan en sådan här värld jag hade letat efter. Jag satt en stund och njöt av solen. Sommarn hade alltid vart min bästa årstid. Kanske var det för att jag var en flicka. Eller så var det de att jag älskade ljus. Jag tittade ut mot dammen. Vattnet glittrade av solstrålarna. Plötsligt såg jag en konstig fjäril i en av nyponbuskarna. Den samlade nypon. Jag blev förvånad, det såg ut som om den hade små händer att samla med, jag blev nyfiken och gick närmre. Fjärilen hade blå tunna skimrande vingar och hade ljus blått hår, fast jag viste vad det var så vågade jag inte tro det.

Jag gick lite närmre och tänkte lyfta upp den, då vred den på huvudet och fick syn på mig. Den blev skrämd och flög in i busken. Nu viste jag, det var ingen fjäril det var en älva! Den gömde sig bakom ett nypon, och kikade försiktigt fram för att kolla om jag var kvar. Den var riktigt söt den hade ett så oskyldigt ansikte. Ögonen var alldeles runda och havs blå. De små händerna höll ett fast grepp om nyponet. Den kikade fram igen, men gömde sig lika snabbt igen. Jag sträckte fram handen mot älvan. Den kikade fram. Den var inte rädd längre mer nyfiken. Den släppte nyponet och flög försiktigt fram till mig. Den ställde sig på handen och vinglade till. Jag flyttade dit min andra hand så att den inte skulle falla. Den lade huvudet på sned och kröp på alla fyra upp efter min arm. Den hade en inspekterande blick i ansiktet. Det såg så kul ut att jag skrattade till. Älvan blev sur och satte sig ner med armarna i kors. Jag log, jag hade aldrig mött någon med ett sådant temperament. Älvan flög och satte sig i min ficka på klänningen. Jag skakade på huvudet och lyfte upp den. Då flög den upp till mitt öra. Till min förvåning så pratade den, ledsamt och väldigt pipigt ”Älvur aré inkelboné.” Eftersom jag inte förstod vad den sa så lyfte jag ner den och tittande oförstående på den. ”Älvur aré inkelboné.” Sa den igen.

Om jag skulle säga vad jag tror att den sa på svenska så var det ”älvorna är ingen bonde.” Men det lät så knäppt så det var det nog inte. Den tittade hjälplöst på mig, och satte sig ned. Den tog upp något litet ur en ficka på dens ljusblå klänningen, och satte upp håret i en hästsvans. Jag tänkte att jag skulle försöka prata med den. ”Vad heter du?” frågade jag försiktigt. ”Älvur vlinet Minette” ”Heter du Minette?” Den nickade försiktigt. ”Jag heter Nelly.” Sa jag.

Hon nickade förtjust. ”Nelly!” Hon förstod mig på ett helt annat sätt än med ord. Vi pratade två olika språk men hon förstod mig som om hon kunde prata som jag. ”Du förstår mitt språk men jag förstår inte ditt…” Sa jag sorgset. Hon nickade men verkade inte ledsen. Hon tittade med stora ögon på mig. Sedan tog hon fram något ur sin andra ficka, det glittrade och sprakade om det. Jag hade aldrig sett något sådant.

”Älvurgattv!” Sa den lilla älvan och sträckte fram det med båda händerna mot mig.
Jag suckade. Hon verkade inte förstå att jag inte förstod henne.

              

Men jag sträckte fram handen mot den lilla älvan och tog emot pulvret. Hon flög av min arm och ställde sig på bänken jag satt på för en liten stund sedan. Hon såg finurlig ut. Det började klia i min hand där pulvret låg. Det började sjunka i huden och jag fick panik. Jag tryckte på handen så att det skulle komma ut igen, men det var redan långt inne i huden. ”Det är ingen fara.” Sa den lilla älvan lugnt.

”Jag hör vad du säger…” Sa jag förvånat. ”Det é klart, jag gav dig ju älvglitter.” Sa hon och flög fram till mig. ”Älvglitter?” sa jag och höjde på ögonbrynen.

”Ja, älvglitter är ett magiskt pulver. Vi trollar med det.”  Sa Minette enkelt och flög ett varv runt mig. Hon verkade väldigt lycklig. ”Jag har väntat väldigt länge på den här stunden.” Sa hon drömmande. ”Jag fattar fortfarande ingenting, varför har du väntat på den här stunden?” ”När en älva dör åker den till himmelen. Där får själen skriva upp sig på en lista och vänta på att återfå en ny kropp.” Hon tog en paus och försökte få ut en tova ur håret ”så du har alltså fått en ny kropp.” Sa jag och tog upp henne i min hand. ”Ja, men det blev fel. Jag hamnade här i fel värld.” Hon såg ledsen ut. ”Och du vet inte hur man tar sig till den andra världen?” Frågade jag och satte mig ner på bänken. ”Nej, jag har försökt hitta den men den värkar vara  långt borta. Jag har byggt ett bo en bit längre bort, Vill du se?” Jag nickade försiktigt.

”Då flyger vi.” Sa hon och flög iväg. Jag började gå efter henne. Hon var snabb även fast hon var så liten. Vi flög bredvid dammen en bit sedan svängde hon av mot en liten skogsdunge. ”Det är här runt hörnet.” Sa hon och svängde runt en buske.

Under busken på andra sidan låg det blad i alla färger. Lila, rosa och blåa… Det var flest blå blad. Dom var ungefär hälften så stora som min hand. I det lilla boet låg det massor av små läder påsar med gula plastsnören knutna runtom. ”Vad har du i dem?” Frågade jag och pekade på påsarna. ”Älvglitter.” Sa hon och stoppade ner en påse i sin ficka. ”Jag har med mig det överallt.” Sa hon sakligt. Bakom boet låg det flera högar av nypon. Jag gissade att det var det ända hon kunde hitta att äta. I ena högen låg det rensade och i andra orensade. ”vill du att jag ska rensa dem åt dig?” Frågade jag och nickade mot nyponen. ”nej, du behöver inte göra ett sådant besvär.” Sa hon oroat. ”Jo, jag vill.” Sa jag och tittade så snällt som jag kunde på den lilla älvan. ”men jag har inga mynt.” Pep hon oroligt. Förvånat tittade jag på henne och sa. ”Jag behöver inga mynt. Jag kan göra det utan mynt.” Hon tittade fram under luggen och flög fram och tog ett nypon och gav det till mig. ”okej, men lova att du inte behöver några mynt.” Jag log och la mitt ena finger på hennes axel. ”Jag lovar.”

 

När jag hade rensat nyponen klart så la jag mig ner i gräset och solade lite medan Minette flög för att leta efter något att dricka. Det var verkligen varmt. Jag kände att jag började bli yr och satte mig sakta upp. Jag viste att jag hade druckit alldeles för lite, Men Minette skulle ju komma med något att dricka snart. Jag väntade länge, minst en timme. Men Minette kom aldrig. Jag började bli orolig och gick för att hitta henne. När jag hittade henne låg hon där, medvetslös jag tog henne i min hand och började springa hem.

 

Ordlista Älvspråket:

 

Älvur- älva

Aré- är

Inkelboné- långt borta

Vlinet- Namn

Älvurglattv- älv glitterOkej, hoppas att ni inte blev för uttråkade :]


New moon biljetter bokade!

Hej alla sövtare som bor någonstans i världsistorien.

Hm, den meningen blev inte korekt...
Jag är bara såå GLAD! Det jag har väntat på i nio månader har nu blivit värklighet! NEW MOON biljetter till "premieren" (det är ju en förhandsvisning och en nattvisning före...) Men den riktiga, då det är som vanligt, ÄR NU BOKADE för mig och mina änner :) jag trodde inte att biljetterna skulle gå så fort, men det går inte längre att boka nu! Vi han i alla fall, det var tur det...

Har ni bokat biljetter till New moon än? Gör det så ni inte blir tan :D

Nu måste jag köpa det här:


 

Ha det bra nu alla Twilight fans! (Ni andra också :)
Finalisterna!

Vad glad jag blir att så många annmälde sig till vecknas blogg tävlingen! Det trodde jag inte xD

Nu har jag lottat fem finalister av alla som annmälde sig. Så nu kan man rösta på dem :)
Man kan inte rösta på sin egen blogg och om man vill vara annonym när man röstar, skriv in din epost i alla fall, annars gills inte rösten!
Så kom igen och rösta!!!

Finalisterna:http://gelixs.blogg.se/http://ssandrahall.blogg.se/

http://yennipher.blogg.se/   

http://pippibears.se/http://linneawikstrm.blogg.se/


För er som tyvärr inte blev finalister säger jag, lycka till nästa vecka! :) samma tid, samma blogg ;) Heh

 

Nu är röstningen igång så rösta rösta rösta!!!!!!!

 


Remember!

Heej alla söwtnoosaarr!! Haha! fjortis lr? xD

Nu är jag hemma från platsen som kallas skolan. Vi slutade en timma tidigare eftersom spanskan var inställt :D Jippi!

Nu ska jag:

* Plugga till spanska prov
* Träna på musikläxa
* Dusha
* Sova

Haha, jag blev riktigt rädd i mrse då veckaren ringde! Jag slog ner den på govet. Haha!VÄNTA!

Glöm inte...

... Att anmäla dig till Veckans blogg tävlingen!
... Att gå med i bloggtrafik.nu!
... Att besöka min blogg igen? :) ♥

... Att KOMMENTERA :D

... Någon annmälde sig till veckans blogg tävligen anonym. Du måste skriva in din blogg för att du ska kunna vara med :)


Veckans blogg!Anmäl er!
Om det blir för många (som det troligtvis inte kommer bli) Så drar jag 5 stycken som man sedan kan rösta på! Annars så blir det alla som anmält sig. Annmäl dig senast 24.00 på måndag

Lycka till!

...Vad tycker ni om recentioner?
Själv tycker jag att et är onödigt att skriva ner vad man tänker och tycker om boken. Man vet det ju liksom själv. Men lärare är ju inga tankeläsare, så då måste dom hitta på någonting så de får veta vad vi tyckte om boken. Typ. haha!


Happy Haloween!

Haha, jag vet att haoween redan är typ över, men jag måsste ju bara lägga up den här bilden! Var den någon som gick bus eller godis? Jag klädde bara ut mig xD till ett sinnes sjukt lik, hur det nu gick till! Haha! Jag älskar att sminka mig till olika saker! Vet inte varför men...

Ha det bra :]


Tivoli Discot!

Här kommer lite fler bilder och en till film från tivoli discot. Jag har lånat bilderna och filmen från Alles blogg :)


Jag som sumobrottare, vad tycker ni? Haha!

Alle, Jag och Sanna :)

 

Jag och Maja sjunger kareoke xD

 

          

Alle som mumie!                            Jag som mumie! Snygg va?!Jag rider på en galen tur :o

RSS 2.0