Den dränkte henne- Del 1



Gabriellas steg ekade i den tomma korridoren. Allt var så tyst att det verkade som om hela skolan hade somnat.

  Piano lektionen hade dragit ut på tiden så hon var sen till engelskan. Oturligt nog låg hennes skåp på andra sidan skolan än salen de skulle hålla till i. Hon skyndade på stegen. Plötsligt slog det henne att e hade en läxa tills idag. Hon grubblade på vilka ord det kunde ha varit, eller var det en text? Hon tittade ner i golvet med rynkad panna. Kanske vad den till veckan där på? Hon försökte komma på en bra ursäkt till att inte gjort läxan, men kom inte på någon som möjligen skulle funka. Hon rundade ett hörn och plötsligt låg alla noter utspridda över golvet som hon nyss höll i handen. Hon tittade förvirrat upp och mötte ett par stora blå ögon.

 

Den kom smygande bakifrån, kastade sig över henne, dränkte henne. Värme spred sig i hennes kropp samtidigt som hennes hjärta verkade vara på väg att hoppa ur bröstet på henne. Helt oförberedd för känslan som nu fyllde henne började hon rodna och fick ur sig ett pipigt

   ”ursäkta.”, och började samla ihop papperen som låg på golvet. Hon tittade upp lite försiktigt under luggen och såg att någon annan hjälpte henne att samla ihop de utspridda papperen. Ett par vita sneekers var visserligen det enda hon såg, men den hon krockat med hade stannat och hjälpt henne, Han med de blå, varma ögonen. När hon fått ihop alla papperen så reste hon sig upp och möttes av en annan bunt med papper.

   ”De här var visst dina.” Sa ett underbart leende ansikte. Gabriella rodnade ännu mer och tittade ner i golvet. ”Vi går i samma spanska grupp, va?” frågade den mörka rösten. Gabriella lät sig titta upp på honom igen.

   ”Jag tror det.” Svarade hon och log. Allt kände så fånigt.

   ”David Pederström, förresten.” sa killen och sträckte fram handen. Gabriella nickade och tog den.

   ”Gabriella Norén.” Sa hon. Och följde en notrad på ett av papperen.

  

Engelskan hade hon helt glömt…


Kommentarer

What do u think?♥:

Vad heter du?:
kommer du tebax?♥

Din MSN: (Bara Juwlieh kan se den ;)

Din blogg:

Vad tänkte du säga?:

Trackback
RSS 2.0