Gosa med bakterier??

Om någon frågade dig om du ville gosa med en bakterie, vad hade du svarat då? Antagligen nej! Men nu finns det tydligen mjukdjur som ska föreställa baktrier! Jag tycker att dom är riktigt söta, men gosa med bakterier låter aldrig så trevligt. Haha! Alla är dock inte bakterier xD

Vad tycker ni? :)


Gå med!!

 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, bli medlem på denna sida! den funkar och du kommer inte att ångra dig. Man får direkt fler besökare till sin sida! Klicka på bilden för att bli medlem :D


Tivoli Disco

Musiken dunkade i hela kroppen. Kroppar följde till musiken och vimmlade omkring i det blinkande ljuset. Rök började sprida sig i den svettiga lokalen och fick ljusen att lysa på ett nästan magiskt sätt. Skratt och skrik dämpades av den högljuda, dunkande musiken. Något sa mig då. Det här är meningen med livet, det är det här jag lever för.

Så var det väll egentligen inte men... Haha! Eftersom det var tivolidisco så var det ca 5 pers som var nere där discot var. Alla andra var där det fans sumobrottning, Boxning med jätte hanskar, hoppborg :D och tjur ridning. Jag har typ träningsvärk i armarna och benen från det... Sen så van jag och Emma också en tävling! Hon lindade in mig i toapapper så att jag såg ut som en mumie, vi van priset för den snyggaste mumien! :o Mwohahahaha. jag kanske ska börja klä mig som mumie. Då är jag jävligt snygg :D Vi van en Gott & Blandat påse :D

En trevlig kväll med några av mina vänner <3

Här är en film från discot där jag failar, stoort! Haha! Enjoy!

Dit vinden blåser- Del 1

Jag kom på att det kanske inte är så smart att ha en annan sida som "Novellhörna" Jag ska nog skriva novellerna på den här sidan istället :) Så här kommer den gamla novellen ;)Melissa satt ner på en av de frostbelagda bänkarna i parken. Stigen som löpte genom den var täckt av flerfärgade blad.
Hon, med det där yviga, blonderade håret och med svart maskara fint fördelat över ögonfransarna. Hon med en tunn grårutig bomullsklänning och med en skinnjacka över den, med tjocka grå strumpbyxor och ett par orangea converse brukade gå dit, Melissa. Så ofta att bänken började räknas som hennes. Ingen annan än hon satt där längre. Man hade lika gärna kunnat rista in ”Melissas bänk” I det mjuka träet på ryggstödet som nu som sagt var täckt av frost på grund av kylan. Nu satt hon där och tänkte på allt och ingenting med Mp3 snäckorna i öronen och Veronica Maggio på högsta volym. Många gick förbi, gamla som unga med tjocka vinterjackor och rejäla skor. De skyndade sig framåt mot framtiden i en rasande fart. Att stanna upp var något Melissa lärt sig. Tänka och trassla ut allt som man inte riktigt förstod eller hängde med på.

 Det var någonting väldigt långt borta som hänt. Vad mindes hon inte. Det kunde lika gärna vart en dröm, hon mins i alla fall Elsa, och Petter. Kanske hade de inte vart med där? Varför mindes hon dem, men inte någon annan? Petter och Elsa. Hennes pojkvän och Bff. När man mins dem, men inte de som uppfostrat en, inte de som lärt en allt man kan, då är någonting fel! Hon ville minnas, men någonting blockerade tankarna.

 Tillslut gav hon upp och började traska hem i stället. Kylan kändes där bak efter att ha suttit på den kalla bänken. Med Mp3n i handen gick hon de två kilometerna hem till fyravåningshuset på sammet gatan 17a. Det rykte om andetagen när hon gick och gruset knastrade under skorna. Som vanligt så stängde portarna vid nio så hon fick fiska upp nyckeln ur fickan och låsa upp. Innanför entré dörren var det varmt från vättstugan och röklukten låg som en dimma i trapphuset. När hon kom upp tre våningar och fram till dörren med namnskylten ”Graan” på dörren och den där lilla gula klisterlappen. Hon visste inte varför, och fast hennes pappa, Conrad, försökt förklara flera gånger att Melissa inte träffat ”Karin Alvénius” innan olyckan, så kunde inte Melissa förstå hur man kunde avsky någon så mycket när de aldrig träffats förr. Melissa fulkomligt avskydde Karin. Vad kom hon in helt plötsligt för? Tydligen hade Melissas mamma, Sofia, dött i den där satans olyckan. Koma hade hon legat i, Melissa. Två månader hade hon vart okontaktbar och medvetslös. Det var det. Som om någon hade knäppt med fingrarna och hon mins ingenting. Därför blev det lite rörigt och det där med Elsa och Petter. Hon mindes ingenting annat än just de två. Conrad hade stämt möte med dem för att de skulle prata och se om Melissa på något sätt kunde minnas dem. Det visade sig vara helt onödigt eftersom Melissa mins dem direkt. Vart ända minne som rörde dem var kvar. Allt annan borta. Någon hade kanske kopplat upp sig på hennes hjärna och roat sig med att radera saker ur den. Det skulle förklara allt. Men nu var det så osannolikt att man inte ens kunde fundera på det.

 Hon letade fram husnyckeln ur fickan igen och låste upp dörren. Ett vagt surrande ljud hördes inifrån arbetsrummet. Antagligen var det hennes far som jobbade på en ny bok. Han skrev kokböcker och många gånger hade Melissa fått vara försökskanin på oprövade recept. Många gånger hade hon spytt upp maten, hade han berättat. Hon fortsatte förbi arbetsrummet genom köket och in till sitt rum. Fönstret stod öppet och de gula gardinerna med fjärilar på svajade i den kalla vinden. De var de gardinerna hon tydligen haft när hon var liten. Conrad hade hängt upp dem i ett försök att få henne att minnas. Bokhyllan hade de även släpat upp ur förrådet och de hade staplat upp alla gamla sagoböcker i den. Melissa tyckte att det var helt onödigt, men Conrad ville så förtvivlat att hon skulle minas. ”Du förlorar så mycket.” brukade han säga sorgset. Hon brukade titta in i hans ögon och se någonting där då. Vad hade hon inte hunnit lista ut än.

Juwlieh Tipsar!

Hej alla söta läsare!

Nu sitter jag här inne fast vädret där ute är strålande! Hur smart är det på en skala från 1-10?
Jag ska nog ut och fota lite nu. Jag börjar ha slut på fina bilder hit till bloggen ;)

Så Hej svej alla små haloween monster :o

Bli medlem på Den här sidan Du kan enkelt samla poäng och du får fler besökare till din blogg!
Så vad väntar du på? Bli medlem :)


Natten slukar den eviga solen

(Bild på en måne C )

Då var det natt igen. Känner att jag snart somnar över tanientbordet...Har vart uppe och skrivit massor till klockan ett varge natt hittils och inte somnat förän vid två, och gått upp vid 9-10. Jag tar nog en sovmorgon idag. Sen ska jag göra någonting, haha!

Någon som vill hitta på någonting?

RÄDDAD!


My heart is saved! :p

Haha, min dator är nu oficiellt räddad! haha!
jag gick till min systers kompis pappa som jobbar med datorer, han fixade det. Men nu fins ingenting kvar på datan... Inga bilder, fast de fins på kameran. Men alla redigerade bilder är borta :(
Men, men, jag får leva med det!
Den funkar i alla fall, det får jag vara glad för :)

Hur mår alla sötisar?♥

VÄREDLÖS nyhet!

Min fiina dator har hakat upp sig! När man slår på den så går den bara runt, runt. Kan inte riktigt förklara, men Den går i alla fall inte att slå på. Min brorsa kanske skulle fråga en kompis om han kunde fixa den...

Håll tummarna för utan den så kan jag inte blogga så mkt :/

En blomma i lila© En isande kall vind drog hennes slitna klänning åt alla håll. En kvadratmeters klipphylla värkade vara hennes liv nu. Någontig oförklarigt hade tagit henne hit, som om vinden kunnde bära en själ och dess kropp över land och hav och fängsla den på en liten avsats. Tills den själv tog beslutet att hoppa. Den vackra solnedgången fick henne att tveka. Kannske skulle den plågsamma döden få henne att må bättre, få henne att glömma eller försona allt hon ställt till med. Hjärtat värkade vilja få henne att hoppa. Det pressade neråt. Det känndes tungt att bära. Sjön nedanför henne färgades blodröd. Ingen skulle märka om hon hoppade nu. Hennes skrik skulle påminna folket i byn om de vackra örnarna som cirkulerade över de snötäckta begstopparna. Hon satte sig ner och höll om sina bara ben, slöt sina ögon och såg alla minnen som hon sammlat på i sina fjorton år dansa förbi hennes syn. De vackra, de sorgsna, de lyckliga och de mörka. Mörkret hade nu omslutit henne. Ensam och frusen tog hon sig genom den tysta natten.

Ljuset öppnade sig för den stilla dalen. Hon öppnade sina djupa ögon och tittade sig omkring. En liten lila blomma hade växt upp i den gropiga sprickan som löpte efter klipphyllan. Den stod med huvudet högt och tog emot den ljuvliga solen som lät sina strålar linda sig runnt den envisa lilla blomman. Den hade tagit sig genom allt. Hon önskade att hon också kunnat gjort det, kunnat ångra sina beslut som fått henne att hammna här. Hon tog styrkan från solen, från kännslorna som fått henne att komma hit och från den envisa blomman som lyste klarare än vad hon sett någonting göra förut. När hon kännde sig stark nog reste hon sig upp, sträckte ut sina armar och hoppade ut i det okännda...

Skrev den här för länge sen, kannske inte är så bra men, vad tycker ni? Ärligt?♥


God natt, eller god morgonNu ska jag gå och sova...

Orkar inte skriva mer nu, fantsin tar slut efter klockan tolv. De svagaste delarna i mina berättelser brukar vara de som jag skrivit kring tolv eller senare, det är väldigt konsdigt :o Haha!

5 viktiga saker att...

... tänka på när man skriver berättelser1. Att ha väl uttänkta karaktärer med i berättelsen. Det ger en mer målande bild och använd karaktärer som passar ihop. T.ex. en rymdhjälte och ett troll ur en gammal saga kanske inte passar bäst ihop. Haha, dåligt exempel. Men det blir genast roligare att läsa om man har välarbetade karaktärer.


2. Skriv med inlevelse och med jämvikt av känslor, tankar och dialoger. Se till att meningen med berättelsen verkligen kommer fram på rätt sätt.

 

3. Stavningen. Haha, det kommer absolut inte från rätt person, men (som jag kom på alldeles nyss) så är en text med jätte mycket stavfel jätte jobbigt att läsa. Jag är helt värdelös på att stava!

Tänk efter på hur orden verkligen stavas, slå upp det så att du vet det till nästa gång. Ett annat tips är att använda stavningskontrollen som finns i de flesta skrivprogrammen.

 

4. Läs! Läs massor! Man lär sig mycket av vad andra har skrivit! Fastna inte i ett gammalt spår oh läs samma bok om och om igen! Det finns så mycket nytt där ute. Om man hittar en bok man verkligen älskar så kan man ju naturligtvis läsa det igen, men haka inte upp dig.

TIPS! Gå in på Dikta.se där kan man läsa andras noveller och även lägga upp sina egna, vad som är bra med det är att en person som inte känner dig kan kommentera ur sin egen synvinkel, för det är lätt att en kompis bara kommenterar ”Bra” för att inte göra dig ledsen. Man måste ta till sig kritik och ta emot beröm.

 

5. Hämta inspiration från verkliga platser. Om du T.ex. ska skriva om någon som sitter på ett café, gå till ett café, ta in dofterna och känslorna som kommer när du sitter där. Skriv ner allt och det kommer genast att bli mer realistiskt och man får ner känslorna bättre på pappersbiten.

 

Lycka till alla små författare♥


My magic wand

En penna är som en trollstav. Man kan skapa genom att rita ut sin fantasi.

Man kan skriva vackra och kännslostarka ord, till något som blir större och mäktigare.

Man kan visa vad man står för, skriva eller rita något betydelsefullt på sin hand.

Skicka ett lapp till någon man älskar.


Min trollstav av Linnea Stenberg


Staan med Marie!♥♥


VÄRDELÖS KVALLA, TOG MED WEBB CAMEN xD Jätte suddig ;)

Haha, dagen ägde totalt! Vi gick in i alla afärer och provade serriöst allt! Var ända rosett i stan har suttit på mit huvud! Haha.

Jag köpte även ett diadem med en rosett. Marie tänkte även köpa en likadan, men hon skulle kanske köpa en på fredag i stället, eller hur det nu blir... haha! Vi var på stan i tre och en halv timma! De var ändå ganska länge! Nu ska jag söka genom hela huset efter min kabel till mobilen, jag ska fan ha in bilderna från den i datan nu!
Bla, en bild på Marie i "batman dräckt" Riktigt så var det kanske inte men...

Haha, jag hade ätit linch innan jag for på stan, men det hade inte marie så hon åt lunch vid typ halv tre ( :o ) Då köpte jag en dricka för jag var törstig och då satt några fjortis tjejer och stirrade på min som om jag var galen. Dom trode säkert att jag drack en cola till lunch. Haha!
Sen så hoppade vi på gatbrunnar med ett "K" ellet "v" på, och brunnarna det stod D400 på för då skulle vi bli en dam på 400 år :)

Nu träffas vi inte på ett år, om vi inte typ tar bussen till varann nån helg :)
Saknar dig redan!


God Natt!


My heart, ritat på mitt sudd :P


Nu ska jag sova, ska kanske på stan med Marie imrn istället för idag, annars så blir det typ på Torsdag eller nåt :)
På fredag är det tivolidisco med Emma, Sanna, Alle å några fler! Det ska bli as kul, har inte vart på disco på typ ett år!
 
Vad ska ni hitta på på lovet?♥


Skriver...

Skriver på en novell...


.


Writing

Haha, tävlingar värkar inte fungera så bra på min blogg eftersom ingen vill vara med xD haha, aja jag får väll leva med det...

i natt sov jag hos Alice, först såg vi på Blog awards, sen såg vi Twilight (igen) och åt chips och praade hela filmen xD Sen kröp vi ihop och gömde oss i ett hörn för att se på The unborn. Den var läskig men den började konstigt och så hackade den i mitten, men skraj blev man i alla fall. Sen låg vi och snackade i nästan två timmar! Så klockan var typ efter halv 4 innan vi somnade. Sen sov vi till halv två! :o

Nu ska jag städa, igen, mitt rum blir as stökigt på en vecka! Helt sjukt! sen ska jag gå på stan med Marie imorogn, det blir kul för sen kanske vi inte träffas på ett år! :'o :( :( :( *tårar*
Haha, är lite flum xD

 

LOVE!


Mornings

Nu ska jag dra till skolan. Vi ska typ göra diagram om någonting hela dan, utom i slutet då vi ska fika det killarna bakade igår :)
Sen drar jag och Sanna på stan för att kolla om kläder till discot nästa fredag. Det blir skojj :)

Ha det bäst idag♥


Sommar och sol!                                            FOTO: Linnea Stenberg


BANA VIDEO BLOGG!

Haha, jag roade mig när jag kom hem från skolan xD Vart lite fail! (stavning??)

 

Vad tycker ni xD

Skulle vara ännu coolare att göra med typ bigga saker. Typ lådor och skit ;)


Unwritten...♥

Hej hej!

Nu så sitter jag på skolan :)
Har tyvärr inga bilder att bjuda på, men jag ska försöka hitta tågon från internet ;)
Nu har vi en låång rast innan vi ska någonstans för att förstärka självförtroendet.
Förresten så tror jag att jag lägger in en  låt från youtube :)Det känns nässtan som om någonting är "unwritten" ;)

Hade bra nu alla♥ :)

New amigurumi- Kiwee

Haha, jag har u glömt att lägga upp e bild på den nya amigurumin, Kiwee! Hon är en alien (haha, som alla andra) Som älskar sommaren och allt som har med den att göra. Hon gillar inte knappar!

Idag har vi "stärka själförtroende dag" för tjejerna och killarna har hk halva dagen. Orättvist! Jag vill också ha hk, jag behöver inte stärka mitt själförtroende, det gjorde jag så bra själv för ett år sen...


Hur log jag där egentligen? :o

     She sits on her trone! 


Glöm inte läsa novellen!! :D


New moon + Twilight = No go :'(

Jag såg att biobiljetterna till twilight-new moon förhandsvisningen hade släpts. Om jag skulle fara så skulle det bli till Luleå. Men nu är det så att biljetten kostar 200 så då blir det inget godis för resten av månaden och resan dit kostar ju också... Jag tror jag satsar på att se den på en riktiga premiären istället... för hoppnignsvis...

Jag letade över hela internet efter den här bilden... När jag hittade en så var det värdelös
kvalitet. Men jag orkade inte leta mer xD


Trafiik??♥

Aice äger!! haha xD

Hon heter Alice, men annars så var det bra...

Vi har temavecka i veckan som ska vara kul, men sen när är trafik kul?? Haha! Vi har jobbat med reflexer idag, vi skulle göra et teater om reflexer och Jag körde över två pers!! Haha, det var riktigt skikligt!

Nu ska jag vara lite social med allaHej svej! ♥


Rubrik?

godis alla morgonpiggare!

hm, den meningen kom upp i mitt huvud, vet inte varför. Det var lite wierd...
Har tränat magen så det svänger om det idag. Kommer att ha åtta pch i morgon, haha! Eller inte...

Våran klass är ätte utmobbad på skolan, vi gör alltid saker annorlunda än alla andra... Det är inte alltid kul!

Somnar snart med datan på! God natt!

 
Syster ängel <3


Kolla in första delen av "Dit vinden blåser"

Nu har den första novellen kommit till novellhörnan! Du måsste kolla in den! :)Kakoor!

Haha, jag hittade kakor i frysen. Jag älskar kakor. Kommer troligt vis bli en sån mamma som alltid har kakor i frysen! Förr brukade jag alltid ta chips när man åt på subway, men det f inns ju KAKOOR!! Dom är så fantastiskt goda. Som en dröm. Haha!                Yummy!!                  Katten ville smaka, det fick hon inte! haha!

Favorit kaka??


Godis nattis!♥


Jag känner mig jätte trött, helt slut! Ska nog ta och fika lite sen sova. Jag vet inte vad det är men jag är alltid hungrig och trött nu för tiden...

God natt alla sötisar!♥

"Tävling" ♥

Jag tänkte köra en tävling. Eller tävling och tävling. Man vinner inget speciellt, bra länkning i vage inlägg ag skriver på en vecka. Mitt problem är att jag inte vet vad en teckning jag ritat ska heta!

Ge förslag så är du automatiskt med i tävlingen! Max 3 bidrag per blogg ♥Vad ska teckninen heta?? :o


Förlåt Emma :(


Jag fixade en design till min lillasyster


Jag är hemma och tänker se idol här. Sorry emma men jag är hemsökt av en latmask :o Det regnar ute, det är kolmörkt. Det känndes inte så kul att ge sig ut ovh cykla 2 km i det vädret och sen när man ska hem (då är jag säkert as trött) så äre ju säkert lika jävligt väder. Jag skulle ju tänka vattentäta tankar så...

Synd bara att enligt juliatidingen så vare min kärleksdag idag :/ Jag vet ju vem jag skulle vilja, men knappast :/ och på en käll?? haha! xD


Vakna med the voiseHeej allihopa!

God morgon! Nu har jag suttit och tittat på Foki som medvärkade i vakna med the voise Hon har en sån söt röst, typ tahilänsk svenska blandat med norrlänska. Haha! Väldigt speciell...

 

Nu är det skola och det regnar för fullt ute :/

Nu gäller det att ha vattentäta planer C=

 


Bonnie goes crazyyyy!

Nu ska jag plugga lite matte, vet att det är sent, men har man sparat det till sista minuten så...

Nu har jag bokat biljetter till "Upp". på lördag klockan 13.00 så vet ni vart jag sitter. Precis i mitten av biosalongen!! haha! Sen blir det popcorn med massor av ostkrydda brevid sig. Den där satans ostkryddan brukar smula ner kläderna... Jag får försöka tt hålla den på armstödet eller något. Haha!


Haha, jätte dåligt redigerad bild xD Men men, har man inget för sig så...

tv400 på lördag!

Nu har jag vart hemma en stund. Jag slog på tvn och det var kalle blomkvist på sf kanalen så jag tittade lite på den och virkade på min nya figur

 

Nu ska jag snart cykla iväg till Ica och köpa hem lite snacks till helgen. Det blir nog att titta på Blogawards om allt går enligt planerna. (Vi har bara den kanalenpå stora tv:n) Måsste lyckas övertala resten av familjen att det är en bra idé att se på tv400

 


Skolan...

Nu har jag hål och datorerna är lediga!!♥

 

Jag tänkte skriva ett inlägg då. Jag kom på att jag inte har mycket lektioner idag! Först så hade vi svenska där vi jobbar med boken om mig, sen har vi No men jag hinner bara vara med i typ en halvtimme sen är det skolkör. Ja sen är den bara svenska igen då jag ska läsa  Sen slutar vi! :o

Det är en härlig dag xD Nu ska jag gå och vara lite social med Emma


Ignorera bilden xD

Haha, jag hade ätte lockigt hår!! :o
Haha, vilket hämskt hår jag hade xD

Jag har nu testat the bow hairsyle! Haha, jag har lite för kort hår för den, det blir så pilligt och då blev den inge bra...

Jag har faktiskt lyckats hålla ganska snyggt i mitt rum!!!! Helt otrolig, det måsste jag fira på något sätt. Kannske cyklar till Ica och köper godis till helgen ;)

Hm, jag tror att jag ska lägga ihop en bild där jag visar liksom min stil. Haha, jag har inget att göra...
Den kommer senare på dagen♥

Alien cat! :o

Jo nu har det varit lite glest med blogginlägg igen... Det beror till största del på att jag har så mycket med skolan nu. En hel hög med prov...

Men nu ska jag ju inte tråka ut er med sånt  Imorgon slutar vi efter lunch  *happy face* Det bidrar till att jag kan börja blogga igen, Jippi! Men det måste jag ju orka med då så nu ska jag sova, natti natti!

 


Bio film :)

Varför ska alla biofilmer som värkar vara intressanta gå samtidigt?! Det är altid så och då har man inte råd att gå på alla

Här är några filmtips sm jag tror kommer att vara bra


  
Värkar som om       Den värkar vara
det är en riktigt       riktigt bra, men jag
rolig film. Ska se     väntar nog tills den
den med syrran!     kommer på dvd...


Den värkar vara sjukt bra! Synd
att man inte har obegränsat med
pengar... :(  Dvd, där med.


I've got to see it!!!!!!!!!! Har väntat
på den i över ett halvår! Kan den 
inte komma snart? Snälla... 


Vad tror ni?♥


Pon and Zi


Två riktigt söta filurer som heter Pon and zi!♥ Så fantastiskt söta!♥

De har räddat många ledsna timmar. Det är någonting över dem som ger en lycka!

Riktiga super heroes som räddar en från depprision♥

Veronica Maggio

Åh, nu har jag blivit helt insnödad på Veronica Maggio också... Asså jag älskar hennes musik och stil. Lite annorluda liksom. Nu blev jag ricktigt inspererad till att skriva en låt♥

En av dom bästa låtarna:DHaha, jag tycker den är ur grymm!♥

Vad tycker ni om henne??

TOVE


RÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSATARÖSTARÖSTA PÅ TOVE!!!!

OMG! Hon var ju bara oerhört bra ikväll!♥

Idol :D


Nu sitter jag och ser på idol. Jag tycker inte att alla är så bra men jag har mina favoriter♥ Tove, Calle och Erika.

Jag vet inte vad det är, men dom har någonting speciellt :D


Heven's on fire!


Åh, jag fick jusst en jätte bra idé till en berättelse! Jag måsste genast sätta igång och skriva så att jag får någonting till Novellhörnan C:


Söder stängt!!!


God morgon alla sweetys♥

 

Idag så hade jag planerat att fara till en ungdomsgård. Det var glassbuffé och typ flm, lr? Men nu så läste jag i tidningen att dom har stängt på grund av svininfluensan!! Not a happy face :(


New Moon

Jag hitade en ny bild från New Moon! Haha, jag älskar den! Precis som i boken♥


Röka... Coolt?

Heej allihopa♥

Nu siter jag här ensam på mitt rum.

Jag läste jusst en sak som en tjej skrivit tyckte att det var svin bra, här kommer den:

Jag har svarat i en tråd som handlar om rökning. Fattar inte varför alla är så anti en sån cool sak. Det är ju värsta häftigt ju. Att som en liten eldsprutande drake kunna dra i sig rök och sen blåas ut den. Jag tycker att ni ska sluta avråda unga människor från att börja röka. Klart att dom ska det när det har så många fördelar som dessa tex: (från en annan diskussion)

Nej men usch vilka dålig svar du har fått. det är ju coolt som satan att röka. Man blir genast en så mycket häftigare person. ja man kan typ gå från värsta nörd faktorn till att stiga i cooling grad med säkert 90% bara man börjar röka lite då och då.
Tänk sen på fördelarna med rökniningen. Det kostar massor med pengar, ja flera tusentals spänn om år och ja någon tusenlapp i månaden. Då slipper du ju slösa bort dom pengarna på tex hyra en töntig film, eller köpa någon värdelös materiell sak till dig själv,

Bäst av allt är ju att man luktar så jäkla färsht, ungefär som en gammal askkopp. Det bästa jag vet är att komma hem till gammal inbitna rökare, typ gammla tanter och farbröder som röker inomhus, och man slås av den där underbara unkna röklukten som sitter i tapeter, gardiner osv. Sen gillar jag att tänderna blir alldeles gula, konditionen helt urusel. Va faaan liksom, vem vill vara värsta sportisen, hoppa rep, sparka boll och tönta på? Nej fy bubblan. Rynkorna kommer dessutom som ett brev på posten. Och jag vill inget helldre än att se ut som en gammal skrynklig murkla i ansiktet. Antar att du också inser cooling faktorn i det.
Sen som pricken över iet, KOL!!! En helt underbar sjukdom, som gör att man inte längre kan andas och sakta men säkert går en plågsam död till mötes, kvävs in i det sista, en ständig kamp om att få luft och kunna andas. Eller varför inte lungcanser?? Tänk vad häftigt att vara plågad, och stenhård ligga där som en tuff och ball parvel med ciggen i näven och lotsas inte alls känna av smärtorna och plågorna. Typ som värsta super man ! EJOYEEE.

Kom på ännu en fördel med att röka. Det är så jävla skönt att mitt i smällkalla vintern traska ut en gång i timmen för att inhalera en salva med underbar välgörande rök. Det känns så gott i kroppen när det är 25 minusgrader och blon i fingrarna stelnar till is!!! Ännu bättre känns det efter att man har sugit i sig en cigg och kroppen känns så där tung och orkeslös, och man känner sig som om att man blivit gammal pensionär konditions mässigt. Ja då känner jag mig faaan så cool som en gammal krigsveteran som har vart med om en det ena än det andra.

Riktigt grymt är det ju när man kollar på fingrarna efter åratal av puffande och inser att hyn börjar gulna. Ja då jävlar är det dags att fira! Snacka om AS-BALLT att kunna leka kamellont och byta färg!!

Jag rekomenderar dig starkt att börja röka. Hälst 5 paket eller en limpa per dag.

Snack om att grabbsen kommer att vilja hångla loss med dig då. Tänk vad gott det kommer att lukta om ditt inpyrda hår när dom borrar ner sin näsa för att dra in lite go-lukt! Eller när ni hånglar loss och dom känner smaken av gammal fimp.

Det är en utmärkt ide att börja blossa. :) Alla kommer att tro att du är super rik när du har råd att lägga tusentals lappar på puffisar. Ja, det är hög status det. Rik ska man va.

Sen kan du ju njuta av att du förkortar ditt liv med ett x-antal år genom rökningen. Tänk att du kanske i förtid slipper se dina jobbiga barn eller förfärliga barnbarn växa upp. Då slipper du allt krångel med dryga ungar som ska sitta i farmors knä osv.

Fördelen med den passiva rökiningen är ju att dina barn och alla dina nära och kära dessutom också drar i sig av den välgörande röken. Vare sig de vill eller inte. Så då kan man ju räkna med dem i cooling ligan också!! Jaho!! :). Dessutom om man röker med barn i magen så får ju barnet en massa bra bieffekter också. Som tex astma och liknande?? Fast alla vet ju att det är nördigt med atsma, så då får du så klart tvinga ungen att klara sig utan meducinen, och lotsas vara frisk :).

Själv rökte min mor när jag låg i magen. Villket gjorde att jag kom ut som en extremt liten baby, med dålig värme i kroppen. Jag vägde inte ett smack och fick ligga i kuvös. Min bror föddes när mor hade slutat röka och han var normal viktig, fick inte ligga i kuvös och frysa som en liten gris. Jag var ju helt klart den ballaste som fick ligga i kuvösen liksom.Hare bra!

Svin influesan :o


Heej alla sötnosar!♥

 

Nu är jag hemma från stan och har bestämt vilka skor jag ska köpa. Hittade dem på Din Sko och dom är precis som jag ville ha dem.♥

Idag fick jag även veta att svininfluensan går på våran skola. Det är därför över 100 pers är borta. 10 stycken i våran klass. Jag har troligen redan haft den, det var nog den jag hade när jag var sjuk i helgen. Den är inte faligare än en vanlig influensa egentligen. Bara om man ar någon annan sjukdom också...

Bye söt♥

Now I'm home from town and I have decided wich shooes I gonna buy. I found them i the store "Din Sko" and they're exactly THE ONES!♥

Today we vere get to know that the swineflu  is on our school! Thats why ove 100persons is away fron school. 10 in our clas is sick. I think that I had it this weekend when i whas cold and had fever. But its not more dangerus than a regular flu is. Only if you have an other disease to...


Håltimme♥


Heej ♥

 

Nu sitter jag här och har håltimme♥
Idag så har jag kort dag, ska dra på stan sen och kolla på skor. Jag vill ha ett par snygga Uggs, om det finns. Jag är fortfarande förkyld och Hostar :(


Ja, nu ska jag gå, kanin bra♥


Now I'm sitting here on the school♥
Today I have a short day and im going to town later and look for some shoes. I whant some bautiful Uggs, if I can find some. Im still sick :( 

Svart vitt igen...


Morning.

Nu har jag fixat designen lite, en är fortfarande suddig, men lite mindre i alla fall. Programet jag gör den i måsste vara så att den gör den suddig...

Nu ska jag snart till skolan, höres skitungar!♥

Ps: Haha, jag lägger bara in svartvita bilder nu för tiden xD

Morning.

I have fixed my design a bit, it's still a little bit bad and blurred, but less anyway. The program i make the design in, is doing it Blurred when you save...
Now I'm going to school, Writing more later!♥


New design and good night♥


Nu säger jag godnatt till er alla sötisar♥ Har gjort en ny design nu som ag tycke blev mycket bättre än den gammla. Men när jag sparade den blev det jäte dålig kvalla så den är lite suddig. Jag får leva med det tills jag orkar göra en ny♥

 

Now I say good night to you all sweetys♥ I have made a new design to the blog. I think its much better than the last one. But when I saved, it became really bad and blurred. I have to live with that until I have time to make a new one♥

Vad tycker ni?♥


Music is life...


Nu ska jag snart åka iväg en stund. Jag är fortfarande riktigt förkyld :(
Nu säger jag, Ha de bra sötnosar!♥

Dolls?

Det här är bilder på mina prydnadsdockor. Jag tycker facktiskt att dockor kan vara riktigt läskiga! Det kanske jag inte är ensam om, men jag vet inte. Jag gillar dockor i alla fall♥
Just mina dockor är väll ine de läskigaste, men sånna dära som i Pinks video, pleace don't leve me. Dom är läskiga...

This is pictures of my dolls. I thinks that dolls can be really scary sometimes! Maby im not alone about that, but I don't know. I like dolls anyway♥
My dolls is not the scariest ones, the dolls in Pinks new video, plese don't leve me, Is a lot more scary...

Vad tycker ni om dockor?♥


Morning :DNu sitter jag här igen och har lite tid över på morgonen. Det är svinkallt ute och man börjar få den där vinterkännslan, lite mysigt sådär...♥

Ha en bra dag sötnosar!♥

Now I'm sitting here and have som time left on the morning. It's really cold ouside and you starting to get that winter feelig, Cosy♥

Natti Natti♥

Man blev så glad när statistiken gick uppåt och uppåt!!♥


Haha, så var det för några dagar sen, nu har jag liten svacka, men det bygger jag upp så fort jag börjar skriva igen ;)♥
Paramore poster♥


En Julia tidning med Paramore poser damp ner i brevlådan, fast jag

slutat prenumerera för länge ssedan xD Haha♥

Tjingalong!♥

 

Nu sitter jag här och försöker bestämma vad jag vill vinna från Melba.se På Fokis blogg kan man nämligen vinna vad som hällst därifrån! Det är bara det att sidan laggar totalt för mig just nu, men ett par skor tror jag att jag vill vinna ♥

 

I alla fall så ska jag börja sova nu, Natti Natti ♥


Chose a way you have never explored

TECKNARE: Linnea Stenberg

 

Kännde en väldig lust att måla idag. Det var riktigt kul också, ända tills man ska tvätta alla penslar... De går över huvetaget inte! Oljefärg är omöjligt att tvätta bort, Det kanske finns något medel man kan använda?

I felt for painting today! It was really fun, until i were going to wash my paintbrushs. It didn't went wery vel and it's toately imposible to Make al the oilpainting to disapear!! Maby it can be some kind of detergent who can make it easier??? escuse my inglish isn't so well today xD


Ord ;)

Heej alla söta läsare!♥

Jag blir så glad varje gång jag kollar in statistiken! Jag har inte precis många läsare, men statistiken går stadig uppåt. Ca två eller tre nya läsare varje dag! Fortsätter det så då har jag snart fler läsare än foki xD Haha, jag skojjar bara. Så intressant blogg har jag nog inte...


FOTO: Emma


start to write in english to...

Jag har bestämt mig för att skriva det flesta inläggen på engelska också så att alla ska kunna förstå mina ord. Jag tänkte på det nu när jag fått en brev och mailvän från Uganda. Det ska bli spännande. De lever i en helt annan kultur än oss. Vad tycker ni om förändrinen av bloggen?♥


Good song♥
I have decided that I'm gonna write the most contribution in english to so everyone can understand my words. I thaugt about it now when I have got a Penfriend and mailfriend from Uganda. That is wery exiting 'cause they live in an toately different culture than us.

What do you think about the change in the design?♥

Hat

Min mamma är helt jävla dum i huvudet. Helt hjärndöd!! så fort hon känner att hon inte har makten, så fort hon börjar känna att hon egentligen har fel så ska hon bestämma. Helt sjuka saker. INgen grunt till någonting. Hon vill bara ha makt!

Jag skiter i vad alla säger om att hon bara vill mitt bästa. För det är helt jävla bulshit!!! Hatar dig.'

Fuck u!!

Söta tvillingar♥

Haha, så sött! dom är tvillingar och ligger och skrattar åt varandra xD haha, så sjukt sött! Haha♥


.Höster är en varm årstid. Även fast kylan biter tag i en så känner man sig varmare innuti än övriga årstider.
färgerna och doften koplar jag med höst. Doften är omöjlig att beskriva, men det är den bästa doften som finns.

På hösten så träffar man nytt folk, och kannske vågar någonting nytt! stile på hösten är altid den bästa. Lila är en fiin färg på hösten, precis som orange och senapsgul. Röda läppar och lockigt hår. Det är vad jag ofta koplar med hösten. Jag har ingen aning om varför. Det bara är så

Vad tycker läsarna om hösten?♥

Blod is thicker than wather...

Look at that white strong flower.
So beautiful and powerful.
It growes on the water and is still going strong.
And look at that flower.
The ded leafs is blowing with the wind
contrary against the white flower it coulden't
survive on the wather.
'cuse it's used to blod

Blod is thicker than wather...

The white flower


Wish and wish again

Hopp är allt man måste lita på.
Allt man måste lita på.
För sviker hoppet så faller man ner i avgrunden.

Det vill vi inte, eller hur?
Så låt bli att sluta hoppas då!


If only i knew what i know today
ooh, ooh
I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all youre mistakes!

Vad tkr ni om låten?♥

I'm taking your tears

It just so hard to take al your tears.
They fill me up you know,
until i start to cry them out.

Is that fear, that i cry
your tears.
Is that right? no, but we're the best.

You're my friend and nothing kan beat uss!♥


bildkälla


You are my heaven

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
'cause you are my heaven
You waked me up from my nightmare and bringed me to life,
No, you killed me and brought me to heaven.
A heven so beautiful so your tears starts to fall.
A heaven so powerful and amasing.
My heaven is you, 'cause you are my heven♥

FOTO: Linnea stenberg


ilutions konst

Hm, jag älskar att titta på illusioner på datan. Fast efter ett tag får man ont i ögonen och måste sluta. Nu har jag äntligen fått till min design som jag vill ha den så nu börjar jag blogga igen! här kommer lite ilutions konst

Jag blir galen på den här! Hur går det till?

I exakt rätt vinkel ser den ut såhär,   annars såhär...

Målat på gatan :o

Vad tycker min läsare om illutions konst? ♥RSS 2.0