Röka... Coolt?

Heej allihopa♥

Nu siter jag här ensam på mitt rum.

Jag läste jusst en sak som en tjej skrivit tyckte att det var svin bra, här kommer den:

Jag har svarat i en tråd som handlar om rökning. Fattar inte varför alla är så anti en sån cool sak. Det är ju värsta häftigt ju. Att som en liten eldsprutande drake kunna dra i sig rök och sen blåas ut den. Jag tycker att ni ska sluta avråda unga människor från att börja röka. Klart att dom ska det när det har så många fördelar som dessa tex: (från en annan diskussion)

Nej men usch vilka dålig svar du har fått. det är ju coolt som satan att röka. Man blir genast en så mycket häftigare person. ja man kan typ gå från värsta nörd faktorn till att stiga i cooling grad med säkert 90% bara man börjar röka lite då och då.
Tänk sen på fördelarna med rökniningen. Det kostar massor med pengar, ja flera tusentals spänn om år och ja någon tusenlapp i månaden. Då slipper du ju slösa bort dom pengarna på tex hyra en töntig film, eller köpa någon värdelös materiell sak till dig själv,

Bäst av allt är ju att man luktar så jäkla färsht, ungefär som en gammal askkopp. Det bästa jag vet är att komma hem till gammal inbitna rökare, typ gammla tanter och farbröder som röker inomhus, och man slås av den där underbara unkna röklukten som sitter i tapeter, gardiner osv. Sen gillar jag att tänderna blir alldeles gula, konditionen helt urusel. Va faaan liksom, vem vill vara värsta sportisen, hoppa rep, sparka boll och tönta på? Nej fy bubblan. Rynkorna kommer dessutom som ett brev på posten. Och jag vill inget helldre än att se ut som en gammal skrynklig murkla i ansiktet. Antar att du också inser cooling faktorn i det.
Sen som pricken över iet, KOL!!! En helt underbar sjukdom, som gör att man inte längre kan andas och sakta men säkert går en plågsam död till mötes, kvävs in i det sista, en ständig kamp om att få luft och kunna andas. Eller varför inte lungcanser?? Tänk vad häftigt att vara plågad, och stenhård ligga där som en tuff och ball parvel med ciggen i näven och lotsas inte alls känna av smärtorna och plågorna. Typ som värsta super man ! EJOYEEE.

Kom på ännu en fördel med att röka. Det är så jävla skönt att mitt i smällkalla vintern traska ut en gång i timmen för att inhalera en salva med underbar välgörande rök. Det känns så gott i kroppen när det är 25 minusgrader och blon i fingrarna stelnar till is!!! Ännu bättre känns det efter att man har sugit i sig en cigg och kroppen känns så där tung och orkeslös, och man känner sig som om att man blivit gammal pensionär konditions mässigt. Ja då känner jag mig faaan så cool som en gammal krigsveteran som har vart med om en det ena än det andra.

Riktigt grymt är det ju när man kollar på fingrarna efter åratal av puffande och inser att hyn börjar gulna. Ja då jävlar är det dags att fira! Snacka om AS-BALLT att kunna leka kamellont och byta färg!!

Jag rekomenderar dig starkt att börja röka. Hälst 5 paket eller en limpa per dag.

Snack om att grabbsen kommer att vilja hångla loss med dig då. Tänk vad gott det kommer att lukta om ditt inpyrda hår när dom borrar ner sin näsa för att dra in lite go-lukt! Eller när ni hånglar loss och dom känner smaken av gammal fimp.

Det är en utmärkt ide att börja blossa. :) Alla kommer att tro att du är super rik när du har råd att lägga tusentals lappar på puffisar. Ja, det är hög status det. Rik ska man va.

Sen kan du ju njuta av att du förkortar ditt liv med ett x-antal år genom rökningen. Tänk att du kanske i förtid slipper se dina jobbiga barn eller förfärliga barnbarn växa upp. Då slipper du allt krångel med dryga ungar som ska sitta i farmors knä osv.

Fördelen med den passiva rökiningen är ju att dina barn och alla dina nära och kära dessutom också drar i sig av den välgörande röken. Vare sig de vill eller inte. Så då kan man ju räkna med dem i cooling ligan också!! Jaho!! :). Dessutom om man röker med barn i magen så får ju barnet en massa bra bieffekter också. Som tex astma och liknande?? Fast alla vet ju att det är nördigt med atsma, så då får du så klart tvinga ungen att klara sig utan meducinen, och lotsas vara frisk :).

Själv rökte min mor när jag låg i magen. Villket gjorde att jag kom ut som en extremt liten baby, med dålig värme i kroppen. Jag vägde inte ett smack och fick ligga i kuvös. Min bror föddes när mor hade slutat röka och han var normal viktig, fick inte ligga i kuvös och frysa som en liten gris. Jag var ju helt klart den ballaste som fick ligga i kuvösen liksom.Hare bra!

Kommentarer

What do u think?♥:

Vad heter du?:
kommer du tebax?♥

Din MSN: (Bara Juwlieh kan se den ;)

Din blogg:

Vad tänkte du säga?:

Trackback
RSS 2.0