Staan med Marie!♥♥


VÄRDELÖS KVALLA, TOG MED WEBB CAMEN xD Jätte suddig ;)

Haha, dagen ägde totalt! Vi gick in i alla afärer och provade serriöst allt! Var ända rosett i stan har suttit på mit huvud! Haha.

Jag köpte även ett diadem med en rosett. Marie tänkte även köpa en likadan, men hon skulle kanske köpa en på fredag i stället, eller hur det nu blir... haha! Vi var på stan i tre och en halv timma! De var ändå ganska länge! Nu ska jag söka genom hela huset efter min kabel till mobilen, jag ska fan ha in bilderna från den i datan nu!
Bla, en bild på Marie i "batman dräckt" Riktigt så var det kanske inte men...

Haha, jag hade ätit linch innan jag for på stan, men det hade inte marie så hon åt lunch vid typ halv tre ( :o ) Då köpte jag en dricka för jag var törstig och då satt några fjortis tjejer och stirrade på min som om jag var galen. Dom trode säkert att jag drack en cola till lunch. Haha!
Sen så hoppade vi på gatbrunnar med ett "K" ellet "v" på, och brunnarna det stod D400 på för då skulle vi bli en dam på 400 år :)

Nu träffas vi inte på ett år, om vi inte typ tar bussen till varann nån helg :)
Saknar dig redan!


Kommentarer
Postat av: en som kommer tebax :D

marie!! hon är så himla rolig :D

2009-10-28 @ 11:48:45
Postat av: marii3

köpte ett diadem idag på monkii :D ett lila (utanrosett dock :P) det va som flätat lr man man ska säga :P de va jätte fint iaf :)

2009-10-29 @ 19:53:48
URL: http://eiraam.blogg.se/

What do u think?♥:

Vad heter du?:
kommer du tebax?♥

Din MSN: (Bara Juwlieh kan se den ;)

Din blogg:

Vad tänkte du säga?:

Trackback
RSS 2.0